Regulament jucatori!
#1
Regulament Jucatori

1. Folositi un limbaj decent si nu intrati in certuri cu ceilalti jucatori/admini. Sunt interzise insultele, hartuirile, tachinarile, instigarile de orice fel. Jignirile sunt permise cat timp cei carora le sunt adresate le considera gluma. In caz contrar riscati pe rand gag/kick/ban temporar.
2. Pentru jigniri grave (la adresa familiei, a adminilor sau/si a jucatorilor de pe server) sau amenintari (cu referire la un comportament violent gen: bataie, rupt maini, picioare, calcat pe cap, etc.)  adminul poate apela direct la banip/quit/hack (cea mai severa comanda de care dispune).
3. Reclamatiile la adresa adminilor se rezolva pe forum, nu pe server. Adminii nu sunt obligati sa va dea explicatii cu privire la actiunile lor daca sunteti jucator obisnuit, dar este obligat sa dea explicatii celorlalti admini daca este intrebat.
4. NU folositi cheat-uri. Veti fi banati permanent.
5. Daca observati folosirea cheat-urilor de catre alti jucatori ii puteti denunta folosind combinatia u@. NU denuntati codatii pe chatul public si nu intrati in polemici cu ei pt ca veti primi gag. 
6. NU campati "inteligent", pacalind pluginul anti-camp. Veti fi sanctionati cu slay.  
7. NU dati flash in baza/chiar la inceputul rundei si nu dati flash intentionat celorlalti coechipieri (slay/kick/ban).
8. NU blocati jucatorii in anumite zone ale hartii si NU blocati coechipierii pentru a le lua arma (awp) (slap/slap cu damage/slay in aceasta ordine)
9. Aveti voie sa urcati pe casa pe harti precum de_bose sau de_dust4 cu conditia de a nu exploata bugurile din zonele in care se poate vedea adversarul prin textura. (slay/kick/ban).
10. Nu uitati ca este doar un joc.


Messages In This Thread
Regulament jucatori! - by Mytzu - 05-03-2018, 11:24 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)