Model cerere unban!
#1
Aici puteti deschide o cerere de unban daca ati primit ban pe serverul Cs1.OnIasi.Ro. Inainte de toate, trebuie sa stiti ca:
- orice limbaj care se abate de la bunul simt va atrage inchiderea cererii, indiferent daca adminul se face vinovat sau nu.
- orice cerere se va face dupa modelul de mai jos, in caz contrar reclamantul va fi avertizat sa isi editeze cererea iar din acel moment are la dispozitie 24 de ore ca sa o faca altfel cererea se va inchide.
- din momentul validarii cererii de unban adminul reclamat are la dispozitie 48 de ore pentru a prezenta dovezile (demo-ul), in caz contrar cererea se solutioneaza in favoarea reclamantului. de asemenea, reclamantul ARE voie sa joace pe server pana la luarea unei decizii.
- pentru fiecare cerere de unban se va deschide un topic nou in care au dreptul sa posteze doar reclamantul, persoana reclamata, adminii, ownerii si membrii comisiei de demouri. Orice alta interventie va fi sanctionata cu warn.
- in descrierea celor petrecute pe server NU faceti referire la "aptitudinile" adminului care v-a banat in nici un fel - pe acestea le vom judeca noi. In caz contrar veti primi warn.


Model reclamatie:
Quote:Topicurile deschise vor avea titlul: Cerere unban - [numele dumneavoastra].
1. Nickname: [nickul dvs. pe server in momentul primirii banului]
2. IP / STEAM_ID: [IP-ul sau contul de Steam pe care ati fost banat - pentru debanare]
3. Data si ora: [timpul cat mai exact cand ati luat ban]
4. Adminii prezenti pe server: [completati doar in cazul in care recunoasteti vreun admin prezent pe server la momentul primirii banului]
5. Doriti sanctionarea adminului: [raspundeti cu DA daca doriti ca adminul reclamat sa fie sanctionat conform regulamentului daca va fi gasit vinovat sau NU in caz ca obiectivul principal al reclamatiei este doar dovedirea nevinovatiei]
Optional se mai poate adauga:
6. Descriere scurta: [cateva detalii cat mai pe scurt despre evenimentele dinaintea banului]
7. Copy/paste din consola: [postati mesajul pe care il primiti in consola cand doriti sa va conectati pe server]
* In modelul de mai sus inlocuiti parantezele patrate si textul dintre ele cu ceea ce cunoasteti.
Va multumim!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)