Aloooooooo mai e cineva??
#1
Exclamation 
Mai baieti mai facem si noi ceva cu serverul sau nu? Daca nu aveti timp sau resurse financiare ma ofer eu sa platesc hostul lunar pe 24 sloturi la inceput iar mai apoi daca ne revenim, pe 32 sloturi. 
Mytzu, pool???? Ceva?
Reply
#2
Nu depinde numai de mine......nu cred ca mai citeste cineva forumul......ar trebui sa ne intalnim la o bere ca sa discutam
Reply
#3
(11-23-2019, 08:53 PM)pool Wrote: Nu depinde numai de mine......nu cred ca mai citeste cineva forumul......ar trebui sa ne intalnim la o bere ca sa discutam

eu zic sa ii dam drumul. cumpar in seara asta sau maine un host de 14 sloturi si daca intr-o luna ne adunam iar, de luna viitoare iau de 26 sloturi.
Reply
#4
Ce spui Paul, esti de accord?
Reply
#5
In 2008 am început să joc cs, prima dată aici pe server, eram multi din iași, ne-am si văzut în realitate, pitiku, micutsa, bytzu si altii pe care nu ii mai tin minte dupa nick... 13 ani au trecut .. păcat nu mai exista serverul, a fost frumos, astept de mult sa il redeschideti.
Reply
#6
Salutare colegii mei vechi si noi, bine sanatosi, galbeni de grasi? ?
Reply
#7
(02-18-2021, 11:29 PM)WANNA Wrote: In 2008 am început să joc cs, prima dată aici pe server, eram multi din iași, ne-am si văzut în realitate, pitiku, micutsa, bytzu si altii pe care nu ii mai tin minte dupa nick... 13 ani au trecut .. păcat nu mai exista serverul, a fost frumos, astept de mult sa il redeschideti.

Si eu asta incerc de ceva timp, sa il redeschid. Smile Poate totusi reusim.....

Sau sa il tina ca inainte, cineva acasa pe un linux separat si platesc eu lunar consumul de curent. Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)