Model reclamatie admin!
#1
Aici puteti reclama un admin de pe serverul Cs1.OnIasi.Ro. Inainte de toate, trebuie sa stiti ca:
- orice limbaj care se abate de la bunul simt va atrage inchiderea reclamatiei, indiferent daca adminul se face vinovat sau nu.
- orice reclamatie se va face dupa modelul de mai jos, in caz contrar reclamantul va fi avertizat sa isi editeze reclamatia iar din acel moment are la dispozitie 24 de ore ca sa o faca altfel reclamatia se va inchide.
- daca s-au luat masuri pentru cod, din momentul validarii reclamatiei adminul reclamat are la dispozitie 48 de ore pentru a prezenta dovezile (demo-ul), in caz contrar reclamatia se solutioneaza in favoarea reclamantului. de asemenea, reclamantul ARE voie sa joace pe server pana la luarea unei decizii.
- pentru fiecare reclamatie se va deschide un topic nou in care au dreptul sa posteze doar owneri/admini, reclamantul sau jucatori martori la incident. Orice alta interventie va fi sanctionata cu warn.
- in descrierea celor petrecute pe server NU faceti referire la "aptitudinile" persoanei reclamate in nici un fel - pe acestea le vom judeca noi. In caz contrar veti primi warn.


Model reclamatie:
Quote:Topicurile deschise vor avea titlul: Reclamatie - [numele persoanei reclamate].
1. Nickname: [nickul dvs. pe server in momentul petrecerii incidentului]
2. Data si ora: [timpul cat mai exact cand s-a intamplat incidentul]
3. Persoana reclamata: [numele persoanei reclamate - nu completati doar in cazul in care nu cunoasteti cine a rulat o anumita comanda pe dvs. pe server]
4. Motivul sanctiunii: [motivul care credeti ca a dus la sanctionarea dvs. pe server]
5. Doriti sanctionarea adminului: [raspundeti cu DA daca doriti ca adminul reclamat sa fie sanctionat conform regulamentului daca va fi gasit vinovat sau NU in caz ca obiectivul principal al reclamatiei este doar dovedirea nevinovatiei]
Optional se mai poate adauga:
6. IP / STEAM_ID: [IP-ul sau contul de Steam in cazul in care ati fost banat - pentru debanare]
7. Descriere scurta: [cateva detalii cat mai pe scurt despre evenimentele dinaintea sanctiunii]
8. Demo/screenshot: [cu admininul respectiv incalcand regulamentul]
9. Copy/paste al chatului: [in caz ca adminul respectiv a incalcat regulamentul prin a injura sau a vb obscen sau a aduce insulte la adresa jucatorilor]
* In modelul de mai sus inlocuiti parantezele patrate si textul dintre ele cu ceea ce cunoasteti.
O zi buna in continuare!


Messages In This Thread
Model reclamatie admin! - by Mytzu - 05-03-2018, 11:13 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)